aamu alkoi valvotun yön jälkeen puoli6. limaa pukkaa. limaa pukkaa. mistä sitä riittääkin. olo ja tauti menee pahemmaksi entisestään. kuumettakin taitaa välillä vähän pitää. jos fiilis jatkuu tälläisenä en kyllä mene töihin huomenna. alkaisi taas uusi leiri ja on vastuutonta mennä tartuttamaan lapset. hoidan vain sitten maanantain ja tiistain kaupaa-asiat tänään ja käyn viemässä ne. pikkuneiti voi taas myös huonommin. yskii-yskii-yskii..

eilinen meni lähes maatessa. mies oli taas missälie. lapset päiväkylässä anopilla. tai noh, yksi kolmesta jäikin sinne. aamusta tein itse nuo muutaman pihatyöt ja kyllä kävi jalkaan. illasta käytiin kylässä, mutta mieli oli kyllä aika vaisu. illalla kävin taas saunassa. miedossa löylyssä istuksin aikasta pitkään. taisin hölvätä löylytuoksua hieman liikaa miehen makuun ja itse en silti haistanut yhtään mitään. onneksi en sentään enää sitä lisännyt. pikkasen vaikuttaa sekä maku- että hajuaistiin tämä lenssu.

tänään ei ole sen kummempia ohjelmassa. mies ja esikko nukkuvat vielä. me olemme jo ehtineet pyörittää kaksi disneyn klassikkoa tänä aamuna läpi ja kohta alkaa ylen lastikset. mielellään tuo neiti katsoo kun on vähän voimaton itsekkin.

ystävältä lainasin eilen kirjan tatuoinneista. 1000 tatuointia. oli taas kivoja kuvia ja ideoita. ne on vaan niin ikävän kalliita. miehelle haluaisin. kysyinkin eilen saanko hänelle suunnitella. ei luvannut, mutta ensimmäistä kertaa ei myöskään kieltänyt! wow! itselläni on jo kolme pienenpientä kuvaa, mutta mieli tekisi lisää. jotain suurempaa. ehkä joskus.. voisin miehelle hankkia vaikka lahjakortin 10v hääpäivän kunniaksi syksyllä. ei paha idea. pitää vaan muistaa se!!!

nyt siivoamaan kaatuneet vedet.. ->