syyt ja seuraukset!

vihdoin saan aikaiseksi taas aloittaa päiväkirjailun. olen aikanani kirjoittanut hyvinkin aktiivisesti, mutta ajan ja jaksamisen puutteessa lopetin sen. nyt on alkamassa uusi jakso elämässäni. tämä päiväkirja toimikoon tunteitteni kaatopaikkana / kaato paikkana.

hmm..mitä eroa on kaatopaikalla ja kaato paikalla??

mä näen sen näin:                                                                                                         kaatopaikka on siis se paikka jossa asioitten toivotaan hautautuvan lopyllisesti unholaan, kaato paikka taas on se paikka johon kaadan kaikki iloni ja murheeni, jossa työstän omia aivotuksiani.

ennen kaikkea aloitan päiväkirjailun itseäni varten. haluan jokaisen tänne kirjaamani asian jäävän kunnolla mieleeni. niin että kirjoitusteni pahjalta voin jatkossa palata noihin hetkii, noihin päiviin ja noihin aikoihin elämässäni. muistaa jokaisen yksityiskohdan, tuoksun ja tunteen.

vierailijat ja lukijat ovat kuitenkin enemmän kuin tervetulleita. kommentointi sallittua, ellei jopa suotavaa. kestän myös kehittävää kritiikkiä ja toivon jokaisen uskaltavan sanoa rehellisen mielipiteensä, sillä siitä voi todella olla minulle hyötyä. oppia ikä kaikki!